Prosjekter

Principia Naturalis

Principia Naturalis presenterer musikk som lages i Catindigo Studio. Bandet/livekonseptet består av artister i både inn- og utland, med forskjellig sammensetning og repertoar alt etter hvor konserter avholdes.

 

Big Bad Wolf – remastret

Endelig blir pønk-legendene Big Bad Wolf fra Tromsø utgitt! Albumet består av remastrete opptak fra deres aktive periode på 90-tallet. De har ved sin umiskjennelige lyd og intelligente galskap vært til glede for et stort live-publikum, og lagt igjen etterklang i Tromsøs kulturarena som inspirator for mange andre. Frontfigur Per Sverre startet opp det som ble hetende Lille Kulturhus, der kommende artister fikk hjelp til studioopptak og utgivelser. Men ironisk nok endte det likevel opp med at de aldri fikk publisert deres egen produksjon. Dette akter vi å gjøre noe med, og vil være ferdige med deres første albumutgivelse i November 2014!

 

    Antica     
  Pitalism

Dette er et album laget i samarbeid med Afan Studios og Record 1 studios i Uganda.  Målet med prosjektet er å skape inntekter til drift og oppføring av barnehjem i Kampala, Uganda. Av inntektene går 25% til organisasjonen Hjelp Ugandas Barn, som hjelper 180 barn med mat, klær og skolegang. Organisasjonen jobber også aktivt med å kjøpe egen grunn der det oppføres barnehjem/skolebygg.

Antica-Pitalism - SD-cover

SD-chip preview modified

Lydbildet på albumet strekker seg over spekteret elektronika, hip hop, dub, reggae, pop, etnisk,  trance, r’n’b og drum’n’bass. I en mer eller mindre subtil miks. Albumet utgis på SD-chip, og er første offisielle utgivelse på dette mediet.

 

Zomberness

Vi jobber med et album med Zomberness, som er planlagt utgitt i 2015. Videoen  en smakebit fra hans egenproduksjon.